Dobrodošli!

JEDINSTVENI DIZAJN
BESPRIJEKORNA IZVEDBA

Kontaktirajte nas

USLUGE

Od razvojnih ideja do isporuke proizvoda, Manas d.o.o. razvija najmodernija web i mobilna softverska rješenja koja će transformirati vaše poslovanje! Raspon naših usluga kreće se od kreiranja sveobuhvatnih rješenja do nadopune postojećih sustava klijenata.

Faze razvijanja kompletnih rješenja za klijente uključuju:

Specifikacija

Procjena poslovnog problema, predlaganje rješenja, razvijanje dosega, rasporeda i troškovnika projekta.

Dizajn

Integracija kreativnog i tehničkog dizajna.

Razvoj

Primjena .NET, Java, PHP, iOS, Android, HTML/CSS, JavaScript i mnogih drugih tehnologija.

Testiranje

Funkcionalno testiranje, sigurnosno testiranje, testiranje učitavanja i performansi, testiranje lokalizacije, testiranje uporabljivosti.

Integracija

Integracija testnih podataka, premještanje s beta koda na punu integraciju, obuka korisnika.

Isporuka

Ovisno o zahtjevima klijenta, isporuka može uključivati strategiju marke i razvoja identiteta proizvoda, do integriranja online i offline marketinških kampanja.

Održavanje

Usluge podrške i održavanja koje optimiziraju aplikaciju klijenta, aplikacijsko okruženje i povezane poslovne aktivnosti.

Više

Za više informacija, posjetite:
Kontakt

Manas d.o.o. također pruža usluge izrade platforme za online obrazovanje. Naše usluge uključuju MOOC instalaciju, prilagodbu, podršku, dizajn i analitičke podatke.

open.edx.org

O NAMA

MANAS d.o.o. nudi cjelovita integrirana softverska rješenja na području desktop, web i mobilnih aplikacija, uključujući posebne odjele za dizajn (UX) i testiranje. Tvrtka zapošljava 150 visokokvalifciranih inženjera, pionira u razvoju cloud aplikacija, s dugogodišnjim iskustvom razvijanja kompleksnih softverskih rješenja za globalno tržište.

Od 1997.godine do danas, tvrtka uspješno radi na razvoju aplikacija za poznate kupce u Sjedinjenim Državama. Obzirom da su želje svakog klijenta jedinstvene, rješenja koja kreiramo u potpunosti su prilagođena njihovim potrebama.

PARTNERI

Manas d.o.o. nudi izvrsnu priliku svim zainteresiranim i motiviranim inovatorima koji bi zajedno s nama osmišljavali, stvarali i plasirali high tech proizvode. Ukoliko ste zainteresirani i trebaju vam dodatne informacije, molimo kontaktirajte nas na:
partners@manas.hr

KARIJERA

Priključite se rastućem timu naših stručnjaka koji djeluju u raznolikom i dinamičnom okruženju i otkrijte izazove, pogodnosti i izvrsne prilike koje vam nudi mogućnost rada za nas!

Za prijave i sve dodatne informacije, molimo kontaktirajte nas na:
jobs@manas.hr

KONTAKT